Το καλάθι μου

{{ order.total_quantity }} Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.title }}

{{key}}

{{value}}

{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
Σύνολο : {{order.total_cost}}
Ποσό Έκπτωσης : {{order.savings}}
Τελικό Ποσό : {{order.final_cost}}
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι ερωτήσεις σας

Ποιο είναι το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου για τις πανάδες;

Τα αντηλιακά προσώπου που είναι εξειδικευμένα για τις πανάδες είναι τα :

αντηλιακά για τις πανάδες της apivita, της vichy και του korre.

Θα βρείτε αντηλιακά με χρώμα για να σας προσφέρουν ελαφριά κάλυψη αλλά υπάρχουν και αντηλιακά χωρίς χρώμα.

Το σημαντικό είναι να φοράτε το αντηλιακό σας όλο το χρόνο, ακόμα και το χειμώνα καθώς ένα μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας περνά και τα σύννεφα που μπορεί να υπάρχουν αλλά ακόμα και τα τζάμια σε περίπτωση που είστε σε εσωτερικούς χώρους.

Οπότε ποτέ μην ξεχνάτε να βάζετε το αντηλιακό σας πάνω από την κρέμα ημέρα σας χειμώνα καλοκαίρι.

Σας προτείνουμε

Τώρα το χειμώνα σκάνε πολύ τα χέρια μου, τι να κάνω;

Αρχικά μην περιμένετε το δέρμα στα χέρια σας να είναι τόσο ξηρό πριν δράσετε. Στα πρώτα σημάδια ότι τα χέρια σας είναι έτοιμα να σκάσουν να αρχίσετε να βάζετε μία κρέμα ενυδατική για τα χέρια. 

Να βάζετε επίσης την κρέμα χεριών τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα, αν και καλύτερα να την εφαρμόζετε όποτε τα νιώθετε ξηρά. Μην ξεχνάτε την κρέμα χεριών το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο, καθώς το βράδυ το δέρμα αναπλάθεται. Θυμηθείτε ότι όσο πιο πλούσια είναι μία κρέμα τόσο περισσότερο θρέφει την επιδερμίδα, εμποδίζοντας την απώλεια ύδατος.

Επίσης δεν πρέπει να πλένετε πάρα πολύ συχνά τα χέρια σας και να χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό νερό, καθώς έτσι αφαιρείτε τα λιπίδια του δέρματος που ουσιαστικά το προστατεύουν. Καλό είνα να αποφεύγετε και τη χρήση αντισηπτικών που περιέχουν αλκοόλη, καθώς ξηραίνει το δέρμα.

Ακόμη εάν χρειάζεται να πλύνετε ή να κάνετε δουλειές στο σπίτι να φοράτε γάντια ώστε να προστεύετε τα χέρια σας, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε ισχυρά καθαριστικά.

Εάν τα χέρια σας έχουν ήδη σκάσει αρκετά, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε μία κρέμα με αναπλαστική δράση όπως είναι η κρέμα χεριών cicaplast της la roche-posay και η κρέμα χεριών cicalfate της avene.

 

Σας προτείνουμε