Το καλάθι μου

{{ order.total_quantity }} Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.title }}

{{key}}

{{value}}

{{item.total_discounted_price}}
Τελικό Ποσό : {{order.final_cost}}
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σχετικά με εμάς

Το Farmakeioexpress είναι η ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου Παπαναγιώτου Θάλεια στην περιοχή του Χολαργού. Το φυσικό μας κατάστημα ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1979 στην περιοχή του Χολαργού, στην Αθήνα και απαρτίζεται από την φαρμακοποιό Παπαναγιώτου Θάλεια και ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Ο στόχος μας πάντα ήταν και είναι η δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας.

Μετά από μία πετυχημένη ανοδική πορεία 36 χρόνων, αποφασίσαμε την επέκταση της προσφοράς των υπηρεσιών μας στο ευρύτερο κοινό του διαδικτύου δημιουργώντας τον ιστότοπο Farmakeioexpress. Έτσι έχουμε την ευκαιρία να εξυπηρετούμε και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και την εμπειρία μας με όλους εσάς , είτε βρίσκεστε σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο , είτε σε κάποια δυσπρόσιτη περιοχή ή κάποιο νησί. Προτεραιότητα μας δεν είναι μόνο να σας δώσουμε πρόσβαση στις μοναδικές μας προσφορές αλλά και να σας καθοδηγήσουμε ώστε να ικανοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε σας ανάγκη, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του φαρμακείου είναι φυσικά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία που αφορά στα προϊόντα μας.
Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της  υγείας και της ομορφιάς. H έμπνευση για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προήλθε από την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για γρήγορη, άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Η αναλυτική κατηγοριοποίηση και περιγραφή των προϊόντων θα σας βοηθήσει σε αυτό.

Τα πλεονεκτήματα του farmakeioexpress:
Μεγάλη  Ποικιλία
Άμεση Παράδοση
Ανταγωνιστικές Τιμές 
Άμεση & Φιλική Εξυπηρέτηση 
Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Πλοηγηθείτε στο farmakeioexpress και ανακαλύψτε τα προϊόντα που σας χρειάζονται για να ικανοποιήσετε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες, σε εκπληκτικές τιμές και επιπλέον επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας. 
Μπορούμε και σας παρέχουμε προϊόντα γνωστών εταιρειών που ασχολούνται με το χώρο της ομορφιάς και της υγείας όπως της FREZYDERM, KORRES, APIVITA κ.α, μπορείτε να αγοράσετε είδη ιατρικής φροντίδας & υγιεινής, και το καλύτερο... όλα από την άνεση του σπιτιού σας.
Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου,  ούτε μπορούμε να   παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας
Η ομάδα του farmakeioexpress

x

Εγγραφείτε στο newsletter του
farmakeio express και κερδίστε κουπόνι
έκπτωσης αξίας 2€

EMAIL

Το κουπόνι μπορεί να εφαρμοστεί σε παραγγελίες αξίας άνω των 15€