Το καλάθι μου

{{ order.total_quantity }} Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ item.title }}

{{key}}

{{value}}

{{item.total_discounted_price}}
Τελικό Ποσό : {{order.final_cost}}
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ενυδάτωση ή Αντιγήρανση για το ξηρό δέρμα;;;

Τι είναι καλύτερο να κάνουμε τώρα τον χειμώνα με το κρύο ;

Ξεκινάμε από μια βασική ερώτηση:

Σας τραβάει το δέρμα σας όταν βγαίνετε από το μπάνιο ή όταν πλένετε το πρόσωπό σας;

Αν ναι, τότε το δέρμα σας έχει ανάγκη από ενυδάτωση!

Γενικά την περίοδο του χειμώνα, ούτως ή άλλως, το δέρμα μας έχει περισσότερο ανάγκη για ενυδάτωση!

Οι αντιγηραντικές κρέμες μπορεί να μην προσφέρουν επαρκή ενυδάτωση για να καλύψουν τις ανάγκες επιδερμίδας το χειμώνα οπότε αν πρέπει να επιλέξουμε..

• το πρωί βάζουμε την ενυδατική μας και από πάνω το αντηλιακό μας (ναι, δεν το ξεχνάμε ούτε το χειμώνα) γιατί το δέρμα χρειάζεται προστασία κατα τη διάρκεια της ημέρας.

το βράδυ βάζουμε την αντιγηραντική μας.

Βασικός κανόνας στην αντιγήρανση είναι ότι δεν ξεχνάμε ποτέ την αντιγηραντική μας κρέμα το βράδυ. Τότε ουσιαστικά το δέρμα ανανεώνεται και αποκαθιστά τις βλάβες του και η κρέμα νύχτας υποβοηθά τους ήδη υπάρχοντες φυσικούς επανορθωτικούς μηχανισμούς του δέρματος.

Επιπλέον, οι κρέμες νύχτας συνήθως είναι πιο αποτελεσματικές γιατί έχουν εξιδεικευμένα συστατικά, τα οποία είναι απαραίτητα για την αντιγήρανση όπως ΑΗΑ και ρετινόλη, τα οποία δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έξτρα tip :

Καλό είναι να έχει προηγηθεί καλός καθαρισμός του προσώπου, ώστε να προετοιμάσουμε το δέρμα μας για την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών της κρέμας. Ωστόσο πρόσέχουμε:

  • Αποφεύγουμε το πολύ συχνό πλύσιμο με ζεστό – καυτό νερό γιατί αφαιρεί το προστατευτικό στρώμα λιπιδίων της επιδερμίδας προκαλώντας ξηροδερμία.
  • Δεν χρησιμοποιούμε πολύ επιθετικά καθαριστικά γιατί και αυτά απομακρύνουν τα προστατευτικά λιπίδια. Επιλέγουμε καθαριστικά που είναι κατάλληλα για ξηρές επιδερμίδες, μην ανησυχήσετε που δεν κάνουν πολύ αφρό, είναι αποτελεσματικά!
  • Για την αναπλήρωση λιπιδίων που χρειάζεται το ξηρό δέρμα, επιλέγουμε κρέμες οι οποίες έχουν έλαια και βούτυρα και ακόμη καλύτερα τα προϊόντα ”baume”. Επιπλέον, η ενυδατική κρέμα θα πρέπει να αναγράφει ότι είναι κατάλληλη για το ξηρό δέρμα.

 

x

Εγγραφείτε στο newsletter του
farmakeio express και κερδίστε κουπόνι
έκπτωσης αξίας 2€

EMAIL

Το κουπόνι μπορεί να εφαρμοστεί σε παραγγελίες αξίας άνω των 15€